Η εταιρεία Αnakainisis solutions προσφέρει

ολοκληρωμένες λύσεις για ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η ιστορία μας

Η εταιρεία ANAKAINISIS SOLUTIONS ιδρύθηκε το έτος 2007 με έδρα την Καλλιθέα Αττικής. Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων οικιών , επαγγελματικών χώρων (γραφεία, καταστήματα, τραπεζών, δημόσιων κτιρίων) και ανακατασκευών.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με τη πολυετή παρουσία μας στον χώρο,η εταιρεία συνεχώς εξελίσσεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας αγοράς.

Επιτυχημένη Πορεία

Η επιτυχημένη μας πορεία στηρίζεται στην εργασία έμπειρων εξειδικευμένων συνεργείων και άρτια καταρτισμένων τεχνικών. Η εξέλιξη μας μέσα από την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των τεχνικών με σεμινάρια, έχουν ως γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και εφαρμογή των νέων υλικών και συστημάτων δόμησης για το καλύτερο τεχνικό αποτέλεσμα των εργασιών μας .

Η εκπαίδευση των συνεργατών μας εγγυάται ένα άψογο ποιοτικό αποτέλεσμα βασισμένο πάντα στις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Πολυετή εμπειρία

Με την πολυετή παρουσία μας στον χώρο, συνεχώς εξελίσσεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας αγοράς.

Βρίσκουμε λύσεις

Με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται.

Άμεση υποστήριξη

Η εταιρεία μας είναι πάντα στην διάθεση σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σύγχρονα υλικά

Επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

Aνακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

οικονομικά με Anakainisis Solutions